AKTUELNO

Nezapamćeni slučajevi pedofilije i seksualnog uznemiravanja dece zabeleženi su nedavno na teritoriji opštine Obrenovac, a detalji napada manijaka, koji su blagovremenom reakcijom policije i tužilaštva sklonjeni s ulice, ostavili su bez teksta i najiskusnije istražitelje.

Naime, u prvom slučaju uhapšen je muškarac (60) iz Obrenovca koji je spopadao sedmogodišnju unuku svoje supruge, to jest ćerku svoje pastorke.

Ušunjao se u krevet

- Osumnjičeni je duže vreme proveo u inostranstvu, a po dolasku u Srbiju živeo je u kući u kojoj je, pored njegove supruge, bila i njena ćerka iz prvog braka, zet i dvoje unučadi. Napasnik se u prvo vreme, po povratku iz inostranstva, ponašao sasvim uobičajeno, štaviše, bio je izuzetno ljubazan i fin prema unucima svoje žene. Međutim, jedne noći, dok je dete spavalo, on se ušunjao u njenu sobu i počeo da je mazi, ljubi i dodiruje po intimnim delovima tela. Devojčica se u jednom trenutku probudila i prestravljena počela da vrišti i doziva pomoć - ispričao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da je majka devojčice odmah alarmirala policiju, kao i da je manijak uhapšen i nakon saslušanja u tužilaštvu pritvoren.

Nedugo posle ovog hapšenja Obrenovac je potresao još jedan sličan slučaj, u kojem je žrtva bila devojčica od 14 godina koju je napao dalji rođak.

- Osumnjičeni (63) bio je na porodičnom slavlju, na kom je zajedno sa svojom porodicom bila i četrnaestogodišnjakinja. Nakon što je proslava okončana, roditelji devojčice zamolili su uhapšenog, koji im je inače dalje rođak, da odveze njihovu ćerku kući - kaže naš izvor i dodaje da je osumnjičeni iskoristio poverenje deteta.

Zaskočio je u kolima

- Tokom vožnje kolima on joj je gurnuo ruku ispod jakne i počeo najpre da je dodiruje po grudima, a zatim i po međunožju. Nesrećna devojčica je počela da se otima i da plače, ali je nekako uspela da se odupre manijaku - kaže sagovornik i dodaje da je devojčica odmah ispričala svojim roditeljima šta joj se desilo.

- Roditelji su odmah otišli u policiju i prijavili svog rođaka, koji je uhapšen - kaže sagovornik.

Još jedan slučaj: MASTURBIRAO PRED SNAJOM

Obrenovačka policija uhapsila je i muškarca (30) koji je spopao ženu svog brata. Kako saznaju mediji, manijak je bio gost u kući svojih rođaka, a tokom noći je došao iznad kreveta u kome je spavala njegova snaja (24), skinuo gaće i počeo da se dodiruje po svom polnom organu. Žena se u jednom trenutku probudila i zatekla rođaka svog muža kako masturbira iznad njene glave. Šokirana žena ga je odmah prijavila policiji.

#Obrenovac

#Pedofil

#Silovanje

'