AKTUELNO

Violeta J. (48) preminula je u Beču pošto je nekadašnji partner Željko B. (53), pucao u nju ispred kafića u kojem je radila.

Krvava ljubavna drama odigrala se u utorak, kada je nesrećna Violeta završila sa poslom. Željko je kobne večeri došao u kafić u kome njegova bivša devojka radi kao konobarica. Seo je za sto i mirno poručio piće. Violeta ga je uslužila, a on je posedeo bez ikakvih problema.

Motiv krvavog pira, kako su medijima ispričali Violetini i Željkovi poznanici, jeste Željkova ljubomora. Naime, njih dvoje su neko vreme bili u emotivnoj vezi, ali su raskinuli. U međuvremenu, Violeta je našla novog dečka, a Željko očigledno to nije mogao da podnese.

- Željko je još pre tri meseca pričao da će ubiti i Violetu i sebe, ali niko to nije ozbiljno shvatio. Često je pretio Violeti i tukao ju je, ali ona nije verovala da bi mogao da uradi nešto tako užasno - ispričala je Slavica S. menadžerka kafića u kom je bila zaposlena Violeta J.

Željko B. je, navodno, pre veze sa Violetom bio oženjen.

- Priča se da je on ostavio ženu i četvoro dece zbog Violete. Međutim, ona ga je ostavila i otpočela novu vezu, u kojoj je bila jako srećna. Željko nije mogao da se pomiri sa tim - ispričala je Slavica S.

Željko je i navodno ranije dolazio u kafić u kom Violeta konobariše. Nekoliko dana pre ubistva, verovatno pod dejstvom alkohola i razjaren činjenicom da ne želi da bude s njim i uprkos činjenici da je zbog Violete ostavio ženu i decu, pretio je ubistvom.

- Ubiću vas oboje - vikao je iznervirani Bosanac, ali ga niko nije ozbiljno shvatio. Sve dok u utorak, tri hica nisu odjeknula predgrađem Majdling, a konobarica i Bosanac ostali da leže nepomično u lokvi krvi.

#Beč

#Konobar

#Srbija

#Ubistvo

'