AKTUELNO

Goran je iza sebe ostavio dvoje maloletne dece, ćerku i sina.

Goran Stevanović, Srbin brutalno ubijen u Sidneju sredinom januara, sahranjen je uz pravoslavne običaje na groblju u Australiji, gde živi njegova porodica. Iako još uvek nije poznat motiv ubistva, uhapšen je par za koji se sumnja da stoji iza ovog svirepog zločina.

Optuženi su Kan Ksuan Fam (38) i njegova partnerka Kejt Eni Lojd (39). Telo Stevanovića pronađeno je raskomadano u kadi kuće u kojoj je živeo osumnjičeni Fama.

Zločin je otkriven kada su komšije prijavile da se iz kuće osumnjičenog Vijetnamca širi nesnosan smrad, a jedan od komšija, Dejvid Hol, primetio je i da se oko kuće skupljaju rojevi muva.

Policija pokušava da utvrdi zbog čega je Srbin ubijen, ali su mediji preneli da se Stevanović dugo borio sa zavisnošću i da su se u kući Vijetnamca "sumnjivi likovi".

U međuvremenu, porodica Stevanović se uz pravoslavne običaje oprostila od Gorana na pravoslavnom groblju u Sidneju.

- Sine Gorane otišao si kod Boga. Bog ti dušu oprosti i neka ti je laka zemlja. Ostavio si velike bolove u našem srcu. Zaboraviti te nikad neću, tugovaću do smrti. Ostavio si mi Stevana i Milijanu, za njih živim sad - napisao je na Fejsbuku Goranov otac, Ratko Stevanović.

Pored toga, Goranovi članovi porodice podelili su tužnu poruku koju je Goran ostavio decembra 2017. godine, a iz koje se jasno može videti da nije bio zadovoljan svojim životom.

- Volite vaše roditelje, oni su jedini koji će uvek biti tu kada padnete, a je***a ja sam pao i ustao milion puta, prestao sam i da brojim... Toliko sam puta bio povređen da me više i ne boli, čak sam i umro i vratio se ponovo... Video sam što je trebalo, više se ne bojim, samo želim svima da vam kažem da vas mnogo volim...  - deo je Goranove poruke.

Goran je poslednji put viđen 8. januara, od kada mu se izgubio svaki trag.

U medijima su se takođe pojavile informacije da je Goran ranije imao problema sa narkoticima, a čak su i njegovi bližnji, komentarišući njegovu smrt, kazali da je bio "dobar za druge, ali ne iza sebe". Goran je iza sebe ostavio dvoje maloletne dece, ćerku i sina.

#Srbin

#Ubistvo

'