AKTUELNO

Kako bi prikrio zločin telo supruge je RASKOMADAO!

U ponedeljak je počelo suđenje Džastinu Reju, koji je, kako se sumnja, pre 15 meseci isekao na komade suprugu Džesiku u hotelu u Kanzas Sitiju, ubrzo nakon što se porodila.

Rej, koji je, između ostalog, optužen za nepropisno uklanjanje posmrtnih ostataka i dovođenje dece u opasnost, prvo je rekao da mu je supruga umrla na porođaju, a kasnije da je izvršila samoubistvo.

On je slikao stariju ćerkicu i bebu s telom pokojne majke, pustio ih da prespavaju s njima, dovodeći njihov život u opasnost, a zatim telo odneo u skladište u Leneksi, gde je oktobra 2017. i uhapšen, nakon što je jedan svedok ispričao policiji da porodica tamo boravi.

Policija je tada zatekla Reja, njegovu dvogodišnju ćerku i bebu, dok se Džesikini posmrtni ostaci bili sakriveni u nekoliko kontejnera. Istražitelji tek treba da dokažu kako je umrla, te zbog toga još nisu optužili Reja za ubistvo.

Rej je tvrdio da je telo mrtve žene isekao da bi mogao da je prenese u Arizonu, gde je rođena, i gde je trebalo da je sahrani.

On je porekao da je porodica živela u magacinu i kaže da su tamo samo svratili da bi uzeli stvari za predstojeći put.

Rej je optužen i za seksualno iskorišćavanje deteta, nakon što je policija u njegovom mobilnom telefonu našla dečji pornografski materijal, preneo je "Kanzas star".

Porodica žrtve izjavila je za "41 Action News" da su Rejevi bili beskućnici pre Džesikine smrti i da je Džastin kontrolisao suprugu, koja ga se plašila.

- Njena jadna deca je neće ni upoznati. Bila je divna osoba. Imala je zlatno srce - rekla je Rejčel, žena koja je pomagala pokojnoj Džesiki.

#Ubistvo

'