AKTUELNO

Tuga do neba!

Supružnici Veronika (54) i Dragan (55) Nikolić skočili su zajedno sa visine od oko 20 metara, sa krova stambene zgrade u izgradnji i na mestu ostali mrtvi. Njihov sin Marko (31) je na isti način sebi okončao život istog dana samo godinu dana ranije.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Roditelji nisu imali više snage da žive bez svog sina, pa su, skrhani bolom, rešili da pođu istim putem, za svojim sinom i to baš na godišnjicu njegove smrti. Na spomeniku stoji slika nasmejane, srećne porodice - oca, majke i sina.

Marko je sahranjen na groblju Zbeg, a na istom mestu sahranjeni su juče i njegovi roditelji. Tužna povorka ispratila je, nakon opela, nesrećne supružnike na večni počinak. Zajedno sa njima u raku je spuštena i kesa sa stvarima, lap o fotografije pokojnika.

Nesrećni supružnici nisu izdržali tugu, a uteha im nije bila ni činjenica da imaju unuče. Bol za sinom jedincem jednostavno je bila prevelika.

Pročitajte još: NISU IMALI VIŠE SNAGE DA ŽIVE BEZ SINA, PA OTIŠLI ZA NJIM: Komšije i prijatelji otkrivaju ISTINU o tragediji u Borči

#Borča

#Sahrana

#Samoubistvo

#Tragedija

'