AKTUELNO

Neđeljko Đurović, osumnjičen za brutalno ubistvo Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari u nedelju ujutro, navodno je poznat od ranije po nasilničkom ponašanju.

Iako su na društvenim mrežama mnogi poznanici Neđeljka Đurovića, ali i drugi Požarevljani, pisali da su ostali u šoku zbog zločina koji je počinio "jer je fin i nenasilan mladić", Kurir je došao do informacije da je on ipak dobro poznat istražnim organima u tom gradu.

Naime, kako nezvanično saznajemo, Đurović je nedavno počinio krivično delo nasilja u porodici.

- Sud u Požarevcu izrekao mu je meru zabrane prilaska rođenoj majci, jer ju je pretukao. Ta mera i dalje je bila na snazi u trenutku kada je počinio zločin u Beogradu, a navodno je i mnogim svojim komšijama i poznanicima poznat po nasilničkom ponašanju - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Obrnuo ploču

Neđeljko je inače potpuno okrenuo priču i pred tužiocem negirao zločin, tvrdeći da ne zna ništa o ubistvu!

Osim što je danas puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, kako naš izvor otkriva, Đurković je bio veseo i nasmejan.

- Đurović je visok i krupan i najpre je pokušao da se odupre policajcima, kojima nije hteo da dozvoli da mu vežu ruke lisicama na leđima. Pokušavao je da se otme, ali čim su ga savladali, postao je veseo, raspoložen i nasmejan - otkriva izvor.

Kako navodi, dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra.

Foto: Printscreen Instagram

- Delovao je kao da u glavi čuje muziku, pa je tako i hodao, odnosno igrao - dodaje on.

Čim je Đurović doveden na saslušanje, rekao je da nije kriv i da nema nikakve veze sa ubistvom Mileusnića.

- Nisam ubio tog momka, nisam kriv i nemam nikakve veze s tim - kazao je navodno.

Pokušao je da objasni da je u noći između subote i nedelje sedeo u stanu i gledao film. Prema verziji koju je izneo pred tužiocem, izašao je iz stana jer je ostao bez cigareta.

#Hapšenje

#Neđeljko Đurović

#Sud

#Ubistvo

#Zvezdara

'