AKTUELNO

Roditelji ubijene Dragane (18) žive u strahu jer im na adresu stižu jeziva pisma iz zatvora.

U selu Salaš kod Zaječara vlada nemir. Roditelji ubijene 18-godišnje Dragane Ćirić su u strahu jer im iz zatvora piše ubica, 70-godišnji Čedomir Đurić. On se nalazi na izdržavanju kazne od 40 godina.

Foto: TvPink Printscreen

Đurić je Draganu 2014. godine prvo pretukao, a nakon toga dok je još bila omamljena, u usta joj je sipao sonu kiselinu, vezao i bacio u obližnju reku.

Majka Ljiljana i očuh Dragiša, od kada su dobili pismo od Đurića, plaše se za svoju bezbednost i kažu da su opet oživela najteža sećanja na dan kada je devojka ubijena.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Malo nas je to bilo popustilo, a sada kao da nam je neko sipao so na ranu i sećanja se ponovo bude. Smatrao sam da je on u zatvoru i na sigurnom mestu za nas, da ću da odmorim mozak i da se stabilizujem, ali sad sam još pod gorim pritiskom - kaže očuh Dragiša za Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Majka Ljiljana u suzama govori o Dragani i tome kroz šta sada prolaze.

- Katastrofa! Šta da kažem... Koliko puta i danju i noću kukam, ali šta mi vredi - kaže neutešna majka.

Foto: TvPink Printscreen

Draganin ubica je u pismu istakao da će nju kroz film koji radi ponovo oživeti: "Ona je u mom srcu, nikada neće umreti, plakaće cela omladina kada je bude videla na platnu i televiziji. Oživeću moju Draganu, ona hoće, a ja takođe hoću. Ona mi daje snagu da do slobode izdržim. Ljuta je na vas".

Foto: TvPink Printscreen

Ovo nije jedino pismo koje je Čedomir napisao jer je juče očuhu stiglo još jedno koje nisu želeli da preuzmu od poštara, pre svega što ih cela situacija uznemirava i povređuje.

#Pismo

#Ubistvo

'