Info
ZABAVA

vesti

MAJKA KUKA I NARIČE! EVO ZAŠTO je otac sinu, štakama, SMRSKAO GLAVU!


Nepokretna majka je neutešna.


Stevan Pavlović (90) nasmrt je pretukao sina Svetu (67), koji ga je napao jer mu nije prepisao zemlju.

Sveta je kobne večeri oca verbalno napao, a starac je zgrabio štake i sinu smrskao glavu sa nekoliko udaraca.

Nakon zločina Stevan je uz pomoć štaka otišao do komšije i rekao: "Zovi policiju, Sveto je izgleda mrtav!"

Kako su rekli u tužilaštvu, krvava porodična drama odigrala se u ponedeljak oko 19 sati u Kordunaškoj ulici u Kljajićevu, selu udaljenom desetak kilometara od Sombora.

- Sin je preminuo nakon više udaraca štakama u glavu. Njegov otac je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati - kazao je Zoran Divjak, viši javni tužilac u Somboru.

U vreme ubistva Stevanova žena Maca (87) bila je u svojoj sobi. Starica, koja je već duže vreme nepokretna, nije videla zločin, ali je čula svađu između muža i sina.

Autor: YouTube screenshot

Komšija Boro Pavlović kaže da mu je u ponedeljak uveče Stevan rekao da pozove policiju.

- Došao sam kod njih u isto vreme kad i policija. Sve je bilo krvavo. Evo, i sada su još po dvorištu i pred kapijom krvavi tragovi dedinih stopa. Strašno je ovo što se zbilo, svi smo u šoku - priča Boro, koji je i dalji rođak porodice Pavlović.

Kako kaže, Sveto je brinuo o roditeljima, donosio im lekove, nepokretnoj majci insulin, a oca je redovno vodio na preglede u Sombor, ali je voleo ponekad malo da popije i tada je znao da zapodene svađu i izgovori nešto što trezan nikada ne bi.

Sveto je, kaže on, verovatno tako započeo svađu sa roditeljima i u ponedeljak.

- Možda su se posvađali i možda je deda, plašeći se sina ili u samoodbrani, potegao štaku. Poznavajući ih, mislim da Stevo nije imao nameru da ubije sina - naveo je Boro.

Majka Maca kuka i nariče.

- Svesna je, iako je teško bolesna. Nije joj bilo dosta muka u životu, samo joj je još ova tragedija trebala - priča komšija.

S. M.

Komentari • 0


povezane vesti