AKTUELNO

Marija Đ. (21) nakon što je saznala da je njen momak podlegao povredama objavila je potresan status na Fejsbuku kojim se oprostila od svog dragog.

Jutro prvog januara ispunile su vesti o stravičnom zločinu koji se dogodio na Adi Huji, a u kojem je ubijen Miloš Stojanović (27). On je, nakon proslave Nove godine, u ranim jutarnjim satima, upucan u glavu i tom prilikom ranjena je njegova devojka Marija Đ. (21)

Zbog ovog ubistva uhapšen je Aleksandar Relić (25) koji je, pretpostavlja se, tog jutra pucao Stojanoviću u čelo, a isti metak pogodio je Mariju u grudi. Kako se sumnja, egzekutor je zatim Mariju oteo i odvezao u nepoznatnom pravcu.

- Miloš je bio divan, bio je najbolji. Izuzetak, a ubijen je bez ikakvog razloga - kaže devojka nastradalog momka. Ona je negirala i da je motiv zločina sukob oko nje, kao što su pojedini mediji pisali.

- Moja ljubav nikoga nije dirala. Taj muškarac je optužio Miloša da mu je uzeo nekakve ključeve od stana. Miloš mu je rekao "Kakve ključeve, o čemu pričaš? - kaže Marija.

U trenutku napada Marija i Miloš nalazili su se na parkingu ispred jednog od lokala u kojem su proslavljali Novu godinu. Sve se dešavalo oko 7.15 sati, dok su sedeli u svom automobilu. Nakon verbalnog sukoba, prema njenim rečima, Relić je otišao do svog automobila i iz njega izvadio oružje.

- Vratio se po pištolj u auto, a zatim upucao Miloša bez ikakvog razloga - navodi potpuno slomljena Marija.

Svedoci jezive pucnjave pozvali su Hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vreme Mariju naterao da uđe s njim u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu. Potom ju je izbacio iz vozila.

Devojka je ušla u autobus 54 na Čukarici oko 14 sati, kada je vozač primetio da je krvava i u veoma lošem stanju, pa je na njegov poziv došla i zbrinula ekipa hitne pomoći.

Nakon što je saznala da je momak sa kojim je bila u vezi podlegao povredama objavila je potresan status na Fejsbuku kojim se oprostila od svog dragog.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

- Ljubavi moja, hvala ti za svaki trenutak proveden sa tobom. Bio si divan, bio si najbolji. Ostaćes mi čitav život u srcu. Tvoja beba tebe nikad zaboraviti neće. Počivaj u miru... anđele moj lepi. Amin - stoji u objavi koju je objavila Marija.

#Ada Huja

#Ubistvo

'