separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

POTRESNA ISPOVEST MAJKE DEČAKA KOJI JE PREMINUO: Lekari su potpuno ispravili njegovu kičmu, njegov organizam nije izdržao!


I mi i Andrija smo bili oduševljeni kako je hirurški zahvat bio izveden, ispravili su u potpunosti njegovo telo


- I mi i Andrija smo bili oduševljeni kako je hirurški zahvat bio izveden, ispravili su u potpunosti njegovo telo. Čak je i moje dete bilo svesno jer sam ga ja slikala i pokazala mu. 'Jao, mama pa ja ne mogu da verujem da sam ovo ja', rekao mi je. Ali, nažalost njegov organizam nije izdržao…

Ovim rečima počinje ispovest Mirjana, majka dečaka Andrije S. koji je preminuo na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Beogradu nakon operacije deformiteta kičme u privatnoj Opštoj bolnici "Atlas".

Ona kaže da ne krivi lekare i da nema nijednu lošu reč da kaže o klinici na kojoj je njen sin operisan.

- Otišli smo 6. januara na operaciju u Beograd jer mu se stanje stabilizovalo, tako da je mogao da bude operisan. Pričali smo malo posle operacije, bio je svestan, čak je i počeo da jede… Čak je bio i na običnom kiseoniku, iznenadili smo se. Bio je lep preokret, lepo je ispravljen, ali to njegovo telo nije moglo da izdrži, nažalost. Toliko smo bili oduševljeni da su ga tako ispravili. On je bio navikao na tu iskrivljenost kičme i odjednom je ispravljen, prosto ne možete da verujete koliko. Ali to organizam nije mogao da izdrži jer i pluća i organi se pomeraju. Znate šta, u anesteziji 12 časova, to je bio veliki zahvat za njega. Telesno je bio veoma mršav, imao 26 kilograma i nije mogao izdržati. Nije imao drugo plućno krilo, verovatno je i to bio probleM - priča Mirjana.

Ona kaže da su uslovi u bolnici bili odlični i da lekarima nema šta da zameri.

 - Kod njega su bila tri anesteziologa, sestra non-stop 24 časa, toliko su svi ljubazni. Oni su i opremljeni i vidi se da su ljudi stručni, stvarno nemam ni nešto minimalno loše da kažm. Jednostavno, njegovo stanje je bilo takvo da organizam nije izdržao. Na žalost - kaže Mirjana.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti