AKTUELNO

Užasan zločin potresao je juče celu Srbiju.

U Ulici Slobodana Penezića Krcuna u Laćarku kod Sremske Mitrovice u noći između petka i subote ubijen je Veljko Vasiljević (17). Zbog sumnje da je počinio ovo delo uhapšen je Dušan M. (18) iz istog sela.

Kako mediji nezvanično saznaju, žrtva i ubica su se znali od ranije, živeli su u istoj ulici, a sumnja se da je motiv zločina dugogodišnja netrpeljivost između dvojice tinejdžera.

- Veljko i Dušan su zajedno odrasli u Ulici Slobodana Penezića Krcuna, ali su oduvek bili u lošim odnosima. Zbog čega, nije nikome sasvim jasno. Koliko znamo, nisu se posvađali zbog devojke niti oko novca - kaže sagovornik medija i dodaje da su njih dvojica kobne noći najpre razmenili nekoliko SMS poruka.

Foto: Printscreen Facebook

- Jedan od njih je napisao ovom drugom da bi bilo najbolje da se nađu i da u četiri oka konačno rasprave to što imaju. Oko tri sata iza ponoći su se našli, a Dušan je poneo nož. Najpre su se posvađali i potukli, a potom je Dušan zario nož Veljku direktno u srce. Mladić je preminuo na licu mesta, a Dušan je mirno sačekao policiju, koja ga je odmah uhapsila - kaže izvor.

Vasiljević je bio fudbaler i igrao je za FK "Radnički" iz Sremske Mitrovice. Tragovi krvi u snegu pored ulice, juče su otkrivali mesto gde se dogodio jeziv zločin. Na njemu su Vasiljevićevi drugovi doneli fudbalsku loptu i uplakani palili sveće.

#Sremska Mitrovica

#Svađa

#Ubistvo

'