Info
ZABAVA

vesti

OD PRIZORA MI SE KRV SLEDILA U ŽILAMA! Brat mladića pronašao tela u Mirijevu i ZATEKAO OVO!


Tela mladića i devojke pronađena su prošlog četvrtka.


Aleksandra Milića (29) i Simonu G. (17) koji su preminuli od predoziranja narkoticima u Mirijevu, u stanu je pronašao Milićev brat. Kako kaže, on je danima pokušavao da dođe do brata, nakon čega je otišao do stana Simone G, za koju kaže da zna da je bila “u problemu”.

- Moj brat je za vikend otišao kod Simone gde je slavio i Novu godinu. On je jako vezan za majku i čuli su se svaki dan, ali od prošlog utorka joj se nije javljao. Svi smo ga non-stop zvali. Puštali su i poruke devojčici na Fejsbuku, ali nije odgovarala. Komšija kaže da su poslednji put viđeni u ponedeljak. U sredu uveče sam došao do Simoninog stana sa sestrom i video upaljeno svetlo u stanu, ali niko nije hteo da otvori. Hteli smo da mislimo pozitivno i nadali smo se da su negde izašli - priča Dejan Milić.

On kaže da mu je te večeri, kada je legao da spava, ukrasni nož sa zida pao i probudio u njemu najcrnje misli.

- U četvrtak ujutru sam opet otišao tamo i opet mi niko nije otvarao. Otišao sam u policiju i tamo proveo čak šest sati iako sam odmah rekao da sumnjam na najgore. Oni su mi preporučili da ne upadam u stan i sačekam još neko vreme da se jave. Međutim, ja sam otišao tamo oko 14 časova. To što sam ugledao bilo je nemoguće podneti. Sedeli su kao da pričaju, pa sam se ponadao da spavaju. Ali kada sam ih dodirnuo i video da su hladni nisam mogao da poverujem. Kod nje sam pronašao papir na kojem je pisala ocu o tome kako joj je krivo zbog ponašanja prema njemu i to je izgledalo kao da želi da se pomiri sa njim – ispričao je Aleksandrov brat.

Dejan Milić kaže da o Simoninoj sestri Damjani Stojičić (32) nije čuo ništa lepo.

- Za Damjanu je govorio sve najgore, kao i to da nije bila uzor Simoni. Bili su oko mesec dana zajedno i više nije mogao da je podnese. On je povremeno koristio samo tamjan, koji svako može da kupi na trafici, a drogu je prezirao. U prošlosti je bio u lošem društvu koje ga je iskorišćavalo, ali je u poslednje vreme imao potpuno normalan život koji nije slutio na ovu tragediju. Samo oni znaju šta se desilo te večeri i šta su uzeli – priča brat.

Neutešna majka Milunka Milić kaže da je njen sin obožavao Simonu i da je zbog nje odložio put u Beč, gde je trebalo da počne da radi.

- Moj Aca je uvek bio veseo i svi su ga voleli. Nije ni pomišljao da oduzme sebi život. Prošle nedelje je trebalo da ode u Beč, ali mi je rekao: "Neću sada, idem da pazim moju sekicu Simonu". Molila sam ga da ne ide kod nje. Jako mi je žao i tog deteta sada - priča majka.

I. P.

Komentari • 0


povezane vesti