AKTUELNO

Zbog ubistva gasterbajtera iz Kuršumlije uhapšeni muž i žena iz Smedereva. Mediji navode, sa su mesar i njegova nevnčana supruga Milanove udove, trup i glavu nakon brutalnog ubistva bacili u kanal.

Policija je razrešila misteriozni nestanak Milana Filipovića koji je poslednji put viđen u decembru kod Požarevca. Njegovo leš je nađen u kanalu pored Smedereva, a policija je uhapsila dve osobe zbog ubistva.

U kanalu za otpadne vode Železare Smederevo kod sela Radinac ronioci Žandarmerije pronašli su telo Milana Filipovića (52).

Policija je uhapsila Radoljuba Petrovića (43) zbog sumnje da je ubio Filipovića i njegovu nevenčanu suprugu Sanelu (25) koja je označena kao saučesnik. Njih troje upoznali su se preko Fejsbuka.

Kako saznajemo, prvi rezultati istrage ukazuju da je Filipović želeo da angažuje Sanelu Petrović (25) da radi kod njega u kafani u Švajcarskoj kao pevačica. Međutim, ovaj plan je bez i sa Sanelinim znanjem, što će utvrditi istraga, osujetio Rodoljub.

Prema izjavi Sanele,  Rodoljub je lopatom za sneg pretukao je i usmrtio Filipovića.

Tokom pretresa kuće pronađena je, prema saznanjima Pinka, lopata i nekoliko čvrstih materijalnih dokaza.

Tokom istrage utvrđeno je da je osumnjičeni žrtvu umotao u tepih, ubacio u kola i odvezao do kanala gde je leš bacio u vodu. Nedaleko od te lokacije pronađeni su ostaci zapaljnog tepiha u kojom je bilo Filipovićevo telo.

Mediji prenose, da su mesar i njegova žena iskaspili gasterbajtera i trup, udove i glavu zasebno bacili u kanal.

#Smederevo

#Ubistvo

'