AKTUELNO

Nju je metak pogodio pravo u srce.

Vladimir Pantović (47) hvalio se prijatelju svojom lovačkom puškom, kad je slučajno ispalio hitac i pogodio suprugu Danijelu (38).

U ženu ispaljeni hitac slučajno je pogodio pravo u srce u trenutku dok je mužu i njegovom drugu kuvala kafu. Šokirani Vladimir je odmah bacio pušku, odvezao Danijelu u bolnicu, ali njoj nije bilo spasa.

Kako pišu beogradski mediji, Danijela i Vladimir imaju troje dece. Živeli su u skladnom braku, imali su porodični biznis i dobro su se slagali.

U ponedeljak uveče pokvario im se bojler, pa je Vladimir pozvao svog druga, koji je električar, i zamolio ga da dođe i da mu reši problem.

Drug je ubrzo stigao do Pantovića i popravio im bojler, a zatim su on i Vladimir seli u dnevni boravak kako bi popili kafu.

- Danijela je bila pored šporeta i kuvala je kafu dok je njen muž svom drugaru pokazivao nov nišan i malokalibarsku pušku, koju je legalno posedovao jer je bio strastveni lovac. U jednom trenutku puška je opalila, a Danijela je vrisnula i pala - priča izvor iz istrage.

Kad je video da mu je supruga povređena, Vladimir ju je odmah autom prebacio do bolnice. Sve vreme je plakao i molio lekare da spasu Danijelin život.

- Tad je u bolnicu stigla policija. Vladimir je bio van sebe, plakao je... Kad mu je lekar saopštio da je Danijela preminula, on je iz očaja počeo da udara glavom o zid, pričao je da će se ubiti - dodaje izvor.

Iako je reč o malokalibarskom zrnu, povrede su bile fatalne jer je Danijelu metak pogodio pravo u srce.

- Zrno je ušlo kroz rebra sa leve strane i raznelo joj srce. Pokušali smo sve što je bilo moguće, ali nismo uspeli. Ona je u besvesnom stanju dopremljena do bolnice - rečeno je na odeljenju hirurgije novopazarske bolnice.

Vladimir je, inače, poznat i cenjen u Novom Pazaru, a pre nekoliko godina počeo je da uzgaja maline. Tada je kupio zemljište u Raški, gde je često boravio.

- Voleo je puške, kao i svaki lovac. Stalno se hvalio da ima najlepše puške i nišane. Sa Danijelom je lepo živeo, zajedno su radili, putovali, nikada se nisu svađali. On je Danijelu voleo više od sebe, verujte mi - ispričao je N. B., Danijelin rođak.

SASLUŠAN I MAJSTOR

Majstor koji je jedini očevidac ove tragedije potvrdio je u policiji da je Vladimir Pantović nenamerno upucao svoju suprugu. Rekao je da je reč o nesrećnom slučaju i da Vladimir nije znao da je metak bio u cevi dok mu je pokazivao pušku. Električar je ispričao i da je Vladimir odmah nakon nesreće na rukama izneo suprugu iz kuće, uneo je u automobil i prebacio do bolnice.

Č.N.

#Novi Pazar

#Puška

#Smrt

#supruga

'