AKTUELNO

Miodragov sin kaže da niko nije mogao ni u najluđim snovima da nasluti ono što se dogodilo.

Miodrag I. (55) iz sela Guncati u beogradskoj opštini Barajevo na Badnje veče ranio je iz pištolja snaju S. I. (60) i njenog zeta N. K. (32). Rikošet je zakačio po nogama nesrećnu ženu i muškarca i oni su prevezeni u Urgentni centar, dok je Miodrag odmah uhapšen. Policija je obavila uviđaj, zaključila da je Miodrag imao pištolj u legalnom posedu, a pretpostavlja se da je reč o nesrećnom slučaju.

Miodragov sin kaže da niko nije mogao ni u najluđim snovima da nasluti ono što se dogodilo.

- Svi smo bili zajedno, to je jedna familija. Strina je ranjena, njen suprug i moj otac su braća od stričeva, kao i njen zet. Sedmoro nas je bilo u kući. Bili smo svi veseli, proslavljali smo jedan od najradosnijih praznika kao i svake godine - počinje priču mladić.

Foto: Pink.rs

On dodaje da je njegov otac krenuo po badnjak.

- Uneo je badnjak u kuću i ispalio nekoliko hitaca iz pištolja. Svi smo stajali i dočekali badnjak onako kako se to radi. Otac je, pošto je ispalio hice, hteo da proveri da nije metak u cevi. Repetirao je napolju ispred kuće i opalio. Metak je bio u cevi, a za nesreću, udario je u beton i rikošetirao - priča potreseni sin Miodraga I., koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

On kaže da je metak, ženu i njenog zeta, pokosio po nogama.

- Srećom, udario ih je u noge i niko nije ubijen, a mogao je da bude bilo ko od nas. Strina i zet su u bolnici i, prema informacijama koje smo dobili, oni su dobro. Tata je još u pritvoru. U užasnom je stanju. Nije želeo da se tako nešto desi - priča mladić, koga smo zatekli u kući rođaka u kojoj se nesreća i desila.

Foto: Pink.rs

Komšije imaju samo reči hvale o ovoj porodici.

- Nesrećni slučaj. Miodrag je sve uradio kako treba, ali, eto, nesreće se dešavaju. Bio je davno i lovac, a u ovom slučaju hteo je da proveri cev, to se tako i radi, ali, eto... Takve stvari se retko ili skoro nikad ne dešavaju. Miodrag je dobar čovek i, uopšte, njihova familija je dobra, lepo se slažu. Nema nijedan razlog da ovako nešto namerno uradi - rekao nam je jedan od komšija.

#Pucnjava

'