separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

Marija u Urgentni došla SVA U KRVI i rekla da je pala na nož! Lekari joj nisu poverovali i odmah su pozvali policiju...


Pokušala da odbrani muža nasilnika!


Mariju S. iz beogradskog naselja Krnjača (34) preksinoć je muž izbo ispod desnog pazuha, a ona je otišla u Urgentni centar i lekarima prijavila da je pala na nož.

Pošto joj nisu poverovali, lekari su obavestili policiju, koja je odmah otišla do Marijinog porodičnog stana i privela njenog muža Miluna R, starog 38 godina.

Prema saznanjima iz istrage, Milun je i ranije u više navrata prijavljivan policiji zbog nasilja u porodici, ali Marija ga je uvek branila u svojim iskazima, tvrdeći da se slučajno povredila.

Autor: Pixabay.com

- Ona je u utorak uveče, tokom prijema u Urgentni centar, ispričala da se okliznula iz kupatila i pala na nož. Patrola je odmah upućena u Krnjaču, u njen stan, gde su pronađeni tragovi krvi. U stanu je bio i njen nevenčani suprug, koji je priveden u stanicu - rekao je izvor iz istrage.

Milun je, kako je rečeno medijima, zadržan u policiji i po zakonu o prekršaju, jer živi neprijavljeno na adresi u Krnjači.

Autor: Tanjug

- Pošto Marija uporno brani supruga i tvrdi da se ona slučajno povredila, u toku je prikupljanje dokaza kako bi protiv Miluna eventualno bila podneta prijava za nasilje u porodici - objašnjava on.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti