AKTUELNO

Dvojica fudbalera Polimlja, od kojih se jednom lekari bore za život, brutalno su noćas pretučena ispred jedne pekare u Prijepolju.

Zbog teških povreda glave Emir Hamzić (28) posle ukazane lekarske pomoći na licu mesta odmah je prevežen u bolnicu u Užice, a odatle u beogradski Klinički centar.

Prema nezvaničnim informacijama kojima raspolažu njegovi prijatelji, Emirovo zdravstveno stanje je kritično. Njegov prijatelj i saigrač Dženet Halilović od posledica tuče zbrinut je u prijepoljskoj bolnici i njegove povrede lekari su okarakterisali kao lake.

Fudbalere Polimlja, priča se u Prijepolju, napala je i pretukla trojica mladića Nikola S. (23), B. S. (17) i Dženis H. (18), pošto je najpre nepristojno dobacivala devojci koja se nalazila u njihovom društvu.

Nemio događaj nezvanično je potvrđen u Policijskoj upravi Prijepolje odakle i informacija da je nekoliko mladića pretuklo fudbalere i da su neki od njih privedeni. Jedan od dokaza protiv njih su i zapisi sa video kamera koje su snimile ovaj događaj.

Teško povređeni Emir H. je ove sezone najbolji strelac Polimlja, kluba koji se takmiči u Zapadnomoravskoj zoni.

Pročitajte još: UŽAS U PRIJEPOLJU: Pretukli muškarca i naneli mu TEŠKE POVREDE! Žrtva hitno prevezena u Beograd

#Hitna pomoć

#Prijepolje

#tuča

'