separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Otac iz lovačke puške pucao u vrata, pa ranio usvojenog sina koji se zaključao u sobu posle svađe


Pretresom porodične kuće policajci su pronašli i oduzeli određenu količinu razne pištoljske i lovačke municije.


Barska policija uhapsila je M.R. zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija u naselju Popovići.

Sumnja se da je, M. R. nakon kraće verbalne rasprave sa N. R. (66), uzeo lovačku pušku i otišao do prostorije u porodičnoj kući u kojoj se oštećeni radi svoje bezbednosti nalazio zaključan.

- Nakon pretnji, M. R. je u cilju nasilnog ulaska u prostoriju, sumnja se, iz lovačke puške ispalio tri metka u cilndar sobnih vrata, koja nije uspeo da otvori, ali je od posledica ispaljenih hitaca oštećeni zadobio lakše telesne povrede leve i desne podlaktice - kažu u saopštenju.

Povređenom je ukazana lekarska pomoć. Pretresom porodične kuće policajci su pronašli i oduzeli određenu količinu razne pištoljske i lovačke municije. Nadležni državni tužilac je naložio da se M. R. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično jelo izazivanje opšte opasnosti i krivično delo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti