AKTUELNO

Predsednik Vlade Duško Marković je, u ime Vlade i u svoje ime, čestitao građanima, odbornicima u Skupštini opštine i rukovodstvu Plužina Dan opštine – 4. avgust.

- Ovogodišnji Dan Opštine Plužine dočekujemo u ambijentu ekonomskog rasta, kao država članica NATO-a, na stabilnom putu ka članstvu u Evropskoj uniji. Sve naše aktivnosti na međunarodnom planu pomažu nam da održimo zemlju sigurnom, da privučemo investicije i unapredimo poslovni ambijent - navodi se u čestitki upućenoj predsedniku Opštine Mijušku Bajagiću i predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću.

Naglašavajući da potencijali kojima je priroda nesebično obdarila plužinski kraj u narednom periodu treba da budu stavljeni u službu razvoja i većeg zapošljavanja, kao preduslova daljeg ukupnog društvenog napretka. Premijer je izrazio uverenje da će povećanje agrobudžeta za 26,8 odsto u odnosu na 2017. godinu doprineti i povećanju poljoprivredne proizvodnje, te da će domaćini Pivskog kraja iskoristiti prednosti i ove Vladine podrške.

- Partnerstvo Vlade, koje je pruženo svim lokalnim samoupravama, biće dodatni podstrek da zajednički doprinosimo boljem kvalitetu života građana Plužina, ali i svih u Crnoj Gori - poručio je predsjednik Marković u čestitki.

#Crna Gora

#Duško Marković

'