AKTUELNO

U blizini tivatskog aerodroma došlo je do udesa u kojem je povređeno šest osoba.

Sudarili su se kamion, kombi i putničko vozilo. Nezgodu je, kako se sumnja izazvala ukrajinska državljanka M.O. (32) za volanom "audija A5", prenosi Radio Tivat.

Teška građevinska mašina za čijim upravljačem je bio A.J. (60) nakon tog sudara skrenula je u drugu traku gde se sudarilla sa kombijem marke "Folksvagen" nemačkih tablica.

Kombijem je upravljao H.V. (42) Albanac sa nemačkim državljanstvom, a pored njega u vozilu, koje je se nakon udesa sjurilo u obližnji kanal, bilo je dvoje odraslih i četvoro dece.

Udes je srećom prošao bez težih posledica. Nakon što im je pružena medicinska pomoć u kotorskoj Opštoj bolnici putnici kombija i Ukrajinka M.O. otpušteni su sa lakšim povredama. Saobraćaj se tokom trajanja uviđaja koji su obavili službenici Odeljenja bezbednosti Tivat, odvijao otežano jer su vozila preusmeravana na alternativni pravac preko Kavča. Oko 13:30 saobraćaj je normalizovan.

Iz policije su najavili da će zbog ugrožavanja javnog saobraćaja podneti prijavu protiv Ukrajinke koja je kako se sumnja izazvala ovaj udes.

#Saobraćajna nesreća

#Tivat

'