separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

DRAMA U BARU: Za nepunih sat vremena sedam osoba spaseno iz talasa


Za nepunih sat vremena službenici Uprave pomorske bezbednosti i pogranične policije u Baru iz morskih talasa su spasili sedam osoba, navodi jedro.bar.


Navodi se da je dvoje mladih spaseno kod lukobrana u Baru danas oko 15.15 časova, a pola sata ranije četvoro adolescenata u Sutomoru i muškarac u zrelijim godinama u Čanju.

Sajt navodi da su četvoro adolecenata, od 17 i 18 godina iz Podgorice i sa Kosova, spaseni iz talasa koji su dostizali visinu i do dva metra. Navodi se da su pored istaknutih crvenih zastava, tri mladića i devojka su ušli u more, međutim, nisu mogli da se vrate na obalu. 

Drugi kupači su pozvali broj 129 i veoma brzo službe spašavanja na moru su iz Bara stigli do Sutomora. 

- Mladi ljudi su bili udaljeni od obale oko 300 metara. Uzaludno su pokušavali da se vrate, ali talasi su bili do dva metra i nisu uspeli. Srećom niko od njih nije povređen - navedeno je iz Uprave. 

Samo što se okončala akcija spasavanja u Sutomoru, posada čamaca Uprave je morala da ponovo interveniše i izađe do Lukobrana gde dvoje mladih nije uspevalo da se domogne čvrstog tla pod nogama jer su ih talasi odvlačili od obale. Takođe, u Čanju je spasen muškarac zrelije životne dobi.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti