separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Nema kazne za naplaćivanje ležaljki posle 17 sati


Turistička inspekcija ne može da kazni zakupce koji naplaćuju plažni mobilijar nakon 17 sati, jer to nije zakonom predviđeno, a iz Inspekcije savetuju turistima da pre nego uđu na plažu provere na informativnim tablama da li je istaknuta informacija o ograničenom naplaćivanju ležaljki i suncobrana.


Koordinatorka inspekcije za Budvu Angelina Međedović rekla je da je posebno bitno za kupače da vide do kad radi plaža, što nije istaknuto i nije istaknuto da li se naplaćuje plažni mobilijar čitav dan ili ima ograničenje, prenosi RTCG.

- Ako ima obaveštenja znači da se preporuka poštuje, ako nema znači da se naplaćuje čitav dan, odnosno celi dan dok radi kupalište - kazala je Međedović.

Autor: Beta

I zakupci kažu da su zbunjeni oko ograničenja vremena za naplatu ležaljki. 

- Još nije određeno definitivno da ne treba da naplaćujemo mobilijar posle 15 sati, pa mi kao privatnici možemo da određujemo da produžimo posle tog vremena - kaže menadžer jedne od plaža Fiip Marković, koji objašnjava da im odgovara naplata posle 15 sati, jer im se dešava da imaju problema sa posetiocima koji ostaju i do ponoći i ostavljaju velike količine smeća.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti