separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Ubice sa silikonskim maskama i kačketima prišle i IZREŠETALE KAFIĆ: Slomljene čaše, krv i čaure svuda po bašti - OVO JE MESTO NA KOJEM JE JUČE UBIJEN CETINJANIN! (FOTO)


Pucnjano iz automobila u pokretu!


Cetinjanin Bogdan Milić ubijen je, dok su tri osobe ranjene u pucnjavi koja se dogodila juče oko 17:10 časova na Cetinju.

Dvojica maskiranih napadača sa silikonskim maskama i kačketima prišla su vozilom u pokretu i pucala u pravcu Milića, dok je sedeo ispred kafića "Portun". Pucano je iz dva pištolja.

Autor: E-Stock/Petar Jovanović

U pucnjavi su ranjeni gosti lokala Dragan Vušurović (33), Goran Vušurović (48) i Marko Vujačić (48) koji su prevezeni u podgorički Klinički centar Crne Gore. Iz Uprave policije saopšteno je da tragaju za dvojicom muškaraca.

Policija veruje da je ubistvo brižljivo isplanirano, da je Milić prethodno praćen i da su u egzekuciji učestvovale najmanje dve osobe.

Autor: E-Stock/Petar Jovanović

Milić je ranije ove godine oslobođen optužbi da je pomogao počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine, nakon izvršenog krivičnog dela. Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su optužbe da su na podmukao način ubili Medina.

Ulama je, međutim, osuđen na šest meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja - pištolja "glok", dok je Milić osuđen na osam meseci zatvora zbog istog krivičnog dela, jer je neovlašćeno držao puške "baikal".

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti