separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

UBISTVO U HERCEG NOVOM - NASTAVLJA SE MAFIJAŠKI RAT?! Muškarac (31) likvidiran u dvorištu vile, važio za čoveka BLISKOG KAVČANIMA


U toku intenzivna potraga za ubicom.


Novljanin Stefan Šarović (31) ubijen je u Đenovićima.

Iz vrha Uprave policije rečeno je da je njegovo telo pronađeno u dvorištu vile u kojoj je živeo.

Nezvanično, Šarović je usmrćen iz vatrenog oružja. 

Zbog policijske kontrole vozila stvorile su se dugačke kolone na magistrali. Saobraćaj je u zastoju i čeka se dolazak višeg državnog tužioca.

Prema policijskim evidencijama, kako prenose pojedini crnogorski mediji, Šarović je važio za bezbednosno interesantnu osobu. Navodno se Šarović u policijskim evidencijama vodio kao osoba bliska “kavčanima”. Važio je za lice koje je bilo blisko osobama okupljenim oko familije Roganović.

Izvori bliski Šaroviću istakli su da je Novljanin radio instruktor u jednoj teretani i da je ranije privođen zbog nasilničkog ponašanja zbog čega mu je bilo i zakazano suđenje za 21. jun.

Policija je pokrenula istragu.

Iz Uprave policije je saopšteno da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva.

- Službenici Centra bezbednosti Herceg Novi, u saradnji sa službenicima kriminalističke policije nadležnih sektora, intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva S.Š. (31) iz Herceg Novog koje je danas izvršeno u tom gradu. Za sada nepoznato lice je danas oko 15:20 časova, u naselju Đenovići u Herceg Novom, lišilo života S.Š. upotrebom vatrenog oružja. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Na licu mesta se vrši uviđaj. Policijski službenici preduzimaju koordinirane i intenzivne mere i radnje na identifikovanju počinioca i potpunom rasvetljavanju krivičnog dela - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti