AKTUELNO

Nikšićani B.G. (61), J.G. (28) i M.G. (38) osumnjičeni su da su napali maloletnika V.D. (17), saopštila je crnogorska Uprava policije, prenosi cdm.me koji navodi da je na maloletnika prvo pušten pas, a potom je mladić i pretučen.

Iz Hitne službe Medicinskog centra u Nikšiću obavestili su policiju u da su povređenom maloljetniku V.D. (17) iz Nikšića, pružili medicinsku pomoć. Na njihov poziv stigli su policijski službenici i saslušali maloletnika u prisustvu zakonskog zastupnika.

On je ispričao da je bio u dvorištu gimnazije kada je primetio nepoznatu osobu koja na povocu drži psa rase labrador.

U jednom trenutku pas je krenuo prema njemu i ugrizao ga, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Navodi se da je V.D. nakon toga sa drugom došao ispred Medicinskog centra kada su mu prišle tri osobe koje su ga pretukle a potom pobegle.

U saopštenju Uprave policije dalje stoji da su "preduzimajući operativne i kriminalističke mere i radnje službenici Centra bezbednosti Nikšić su identifikovali i krivičnim prijavama procesuirali osumnjičene B.G, J.G. i M.G. Protiv B.G, koji je vlasnik psa, policija je nadležnom tužiocu podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti".

Protiv njegovih rođaka koji su bezbednosno interesantne osobe J.G. i M.G, policija je nadležnom tužiocu podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo ugrožavanje bezbednosti, zaključuje se u saopštenju crnogorske Uprave policije.

#Nikšić

'