AKTUELNO

Dete je nakon prijave, upućeno na medicnske preglede.

Policija u Ulcinju privela je beskućnika zbog sumnje da je silovao 11-godišnju devojčicu.

Na osnovu opisa koji im je dala porodica devojčice, inspektori kriminalističke policije su brzo identifikovali i uhapsili čoveka na koga se sumnja, piše Dan.

Dete je nakon prijave, upućeno na medicnske preglede. Roditelji su odmah izrazili sumnju da je u pitanju beskućnik koji je često boravio u ulcinjskom naselju Šloj.

Nadležni tužilac je odmah reagovao i beskućnik je priveden na informativni razgovor. Podgoričkom dnevniku je nezvanično saopšteno da policija ne želi da prejudicira istragu jer se na osnovu preliminarnih rezultata još uvek ne može utvrditi, da li je ta osoba uradila taj monstruozan čin.

Vest o mogućem silovanju devojčice uznemirila meštane Štoja koji ne mogu da poveruju da je čovek koji svakodnevno prolazi pored njihovih kuća, spreman da uradi tako nešto.

Reč je o petoj prijavi u poslednje dve godine koja se odnosi na krivično delo nedozvoljene polne radnje sa maloletnim detetom. U tri slučaja je utvrđeno da se radilo o lažnim prijavama, što je dokazano kroz sudske postupke u kojima su prijavljeni pravosnažno oslobođeni, piše Dan.

#Beskućnik

#Silovanje

'