separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

POSLE VIŠE OD 20 DANA ZAVRŠENA POTRAGA: Pokušao je da spasi tročlanu porodicu, pa nestao pod vodom


Traga se za još jednom osobom!


Telo Podgoričanina Darka Vujoševića, koji je stradao dok je pokušavao da spasi tročlanu porodicu nakon prevrtanja čamca u Skadarskom jezeru, pronađeno je danas. 

U tragediji koja se dogodila 3. februara kod manastira Vranjina, kada se usled lošeg vremena prevrnuo čamac u kome se nalazilo devet ljudi, poginuli su supružnici Jana i Ratko Kumburović, njihova ćerka Nina i Vujošević koji je pokušao da ih spasi, prenosi RTCG. 

Vujošević se domogao obale nakon prevrtanja, ali se vratio u vodu, uprkos nevremenu, pokušavajući da pomogne Kumburovićima, pri čemu se udavio. 

Crnogorski MUP odlučio je da ga posthumno odlikuje za iskazanu hrabrost i požrtvovanost plaketom, što je najviše priznanje u oblasti zaštite i spašavanja. 

Monah manastira Vranjina Goran Kempanov, koji je upravljao čamcem, uhapšen je, a tereti se za teško đelo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opasnosti. 

Tela žene i devojčice pronađena su ranije, dok se za telom njihovog supruga i oca još uvek traga. U potrazi učestvuju ronioci Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele, pripadnici MUP-a, ali i meštani.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti