separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

cg

HOROR U CRNOJ GORI! Učenik pokušao sonom kiselinom da OTRUJE VRŠNJAKE u Rožajama


U Srednjoj stručnoj školi u Rožajama izbegnuta je tragedija kada je učenik prvog razreda L. M. (15) pokušao da sonom kiselinom otruje školske drugove S. Š. i B. K.


Prema informacijama iz rožajske policije, L. M. je flašice soka, u koju je sipao sonu kiselinu, dao dvojici učenika iz svog razreda koji su pri prvom gutljaju osetili neprijatan ukus i izbacili tečnost iz usta. Još dvojica učenika su, kako je rečeno, probali su tu tečnost, misleći da se njihovi drugari šale, ali su na sreću i oni osetili neprijatan miris i nisu progutali tečnost.   

Učenici su odmah prevezeni do Hitne službe, a potom su upućeni u beransku Opštu bolnicu gde su pregledani i gde je konstatovano da nije bilo posledica po njihovo zdravlje.   

Učenik L. M. je, u prisustvu roditelja, socijalnih radnika i školskog pedagoga, saslušan u Odeljenju bezbednosti. Kako su Pobjedi kazali u policiji, tokom saslušanja bio je vidno utučen i ćutljiv i nije znao da objasni motive svog postupka.   

Tužilaštvo je otvorilo istragu i očekuju da će utvrditi motive ovog događaja.   

Prema rečima direktora Srednje stručne škole Iska Bećovića, radi se o učeniku koji je izuzetno miran i od kojeg se nije moglo očekivati ovako nešto.   

- Znamo da je nedavno izgubio bliskog člana porodice, što ga je jako pogodilo. Njegovo ponašanje ukazuje da ima blagih psihičkih problema. I pored toga nikako nismo mogli da zamislimo da bi bio spreman da uradi nešto slično - kazao je on.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti