AKTUELNO

Krvoproliću prethodila svađa!

U sredu oko 14.30 sati, posle kraće svađe, Đorđije Marković (41) iz Podgorice ranio je sa više hitaca braću Vuksana i Vojina Marjanovića. Prema rečima lekara iz Urgentnog centra u Podgorici, njihovi životi nisu ugroženi.

U pucnjavi čiji motiv je još nepoznat, nepovređen je ostao otac ranjene braće M. M., na koga je takođe pucano.

Krvavi događaj zbio se u ulici ''Kralja Nikole'', pred hotelom ''New Star'', u čijem kafeu je po svoj prilici prvo došlo do svađe, a potom je Marković zadao udarac jednom od braće i otišao iz hotela. Ubrzo se vratio i počeo da puca u pravcu braće i njihovog oca M.M. koji je u međuvremenu došao ispred hotela.

Šta je motiv svađe koja je okončana hicima biće utvrđeno istragom kojom rukovodi viša državna tužiteljka Tatjana Begović. Ona je zajedno sa policijom obavila uviđaj ali o samom događaju, nije želela da govori.

Naime, u blizini mesta pucnjave nalazi se ekonomska škola ''Mirko Vešović'', a u trenutku pucnjave u dvorištu ove ustanove nalazio se veliki broj đaka, ali srećom niko od njih nije povređen.

Ovo je druga pucnjava koja se u Podgorici dogodila u protekla dva dana. U ponedeljak veče dvojica muškaraca ranjena su nakon kafanske svađe u naselju Stari aerodrom, u blizini Osnovne škole ''Pavle Rovinjski''.

#Crna Gora

'