AKTUELNO

Juče je iz Bara jedino krenuo brzi voz za Beograd, dok lokalni vozovi kroz Crnu Goru nisu saobraćali, a putnici su prevezeni drumovima.

Međunarodni brzi voz koji saobraća na pruzi Bar –Beograd stigao je do Kolašina, ali ga je led blokirao dok je čekao da se otkloni kvar na teretnom vozu.

Putnici u vozu za Beograd čekaju dva sata po ekstremno niskim temperaturama i još nema zvanične informacije kada bi voz mogao krenuti ka Bijelom Polju, odnosno Beogradu.

Prema redu vožnje iz stanice Bijelo Polje za Beograd voz je trebalo da krene u 10:45, ali u to vreme voz je i dalje stajao u stanici Kolašin. Voz je iz Bara krenuo u 7:10 i nema informacija da li ima grejanja u međunarodnom vozu 430.

Brzi za Beograd kasni neograničeno. Zaledio je u Kolašinu. Ne znamo kada će stići u Bijelo Polje”, rečeno je u Železničkoj stanici u Bijelom Polju.

Zbog ekstremno niskih temperatura nismo bili u mogućnosti da pokrenemo neke vozove, saopštila je portparolka Železničkog prevoza Vesna Vučinić. Prema njenim rečima, danas je red vožnje vozova poremetio kvar teretnog voza između stanica Mojkovac i Trebaljevo, što je uslovilo kašnjenje u lokalnom i međunarodnom saobraćaju.

S. P.

#Crna Gora

#Kvar

#Sneg

#Voz

#Zima

'