separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Čović: Pozvani su mnogi, a ko će doći - videćemo


Hrvatski član Predsedništva BiH, Dragan Čović, prirediće sutra u Mostaru privatnu večeru za zvanice, koje će u utorak prisustvovati otvaranju 21. Međunarodnog sajma privrede, kojoj, međutim, neće prisustvovati njegove kolege, predsedavajući Bakir Izetbegović i srpski član, Mladen Ivanić.


- Sutra je ugodna privatna večera, u utorak je otvaranje Sajma, pozvan je Izetbegović i mnogi drugi. Ko će se odazvati, ne znamo - izjavio je Čović upitan o najavljenom nedoslaku Izetbegovića i Ivanića.

Za Ivanića kaže da zna da nije u BiH.

Prema njegovim rečima, sutrašnje teme razgovora biće bilateralne.

- Prvo sa (Aleksandrom) Vučićem, pa gospodin (Bojko) Borisov, pa Filip Vujanović. Nakon toga imamo susret sa (Andrejem) Plenkovićem, ićićemo u Privredu komoru Hrvatske - naveo je Čović.

Drago mu je, kazao je on, da ima onih koji traže "dlaku u jajetu i prave neki kritički osvrt".

- Trebalo bi da budu ponosni što imamo Mostarski sajam, što postoji, što su puni hoteli. Večera postaje tradicionalna. Ivanić nije u BiH, odlučio sam da ne pravimo raskorak. Domaćin sam večere i pozvao sam one koje sam pozvao. Pozvan je Zvizdić, Dodik, Čavara, predsednik Crne Gore koji redovito dolazi, Vučić i predsednik Vlade Hrvatske - naveo je Čović i dodao:

- Uradili smo nešto veliko, i ako neko ima primedbu - ostavićemo da uživa u primedbama.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti