AKTUELNO

Nakon više od dva sata drame, u sarajevskom naselju, gde se žena bila zabarikadirala u stan i pretila da će 'poklati decu', Hitna pomoć ju je, zajedno sa ćerkom, odvezla na ukazivanje lekarske pomoći.

Kako javlja novinarska Faktora sa mesta događaja, medicinari su prvo iz stana izveli devojčicu, koja je prema rečima komšija teško bolesna, a potom i majku, za koju su kazali da takođe ima zdravstvenih problema i da se radi o psihičkom bolesniku.

Prema informacijama koje su potvrđene i iz policije, povređenih osoba u incidentu nije bilo. Žena će najverovatnije biti prevezena na Psihijatrijsku kliniku.

Ona je, kako su ispričale komšije, navodno uzela nož i pretila kako će "poklati decu". Komšije pričaju kako se radi o samohranoj majci, koja ima dve ćerke, od kojih je jedna u invalidskim kolicima.

Budući da je zaključana u stanu, vatrogasci su unutra ušli kroz balkon, dok je druga ekipa razvalila ulazna vrata, kako bi medicinari Hitne pomoći i policija mogli ući unutra, a navodno je na mesto događaja izašao i socijalni radnik.

U Operativnom centru MUP Kantona Sarajevo, potvrdili su da je policija izašla na intervenciju nakon prijave da se čuje vika i galama, kako bi pružila asistenciju lekarima.

#Akcija

#Policija

#Sarajevo

#deca

#Žena

'