AKTUELNO

Policija će ispitati slučaj i odgovoriti na pitanje da li je komšija stvarno opštio sa kravom.

Policija u tešanjskom selu Mekiš, istražuje slučaj silovanja stoke. Naime, porodica Spahić tvrdi da su u štali zatekli komšiju Agu B. kako siluje njihovu kravu.

- Videla sam da je kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a pantalone su mu bile spuštene. Šokirala sam se, skoro sam pala i rekla sam mu: "Ago, što to radiš mojoj kravi?" On mrtav hladan, samo se spustio s kante i otišao - ispričala je Halima Spahić koja tvrdi da je njen komšija Ago B. u noći između srede i četvrtka oko 2 sata silovao kravu.

Pročitajte još: GENIJALNO! U Bosni postavili radar na put i zamaskirali ga na URNEBESAN NAČIN (FOTO)

Kako su supružnici Spahić ispričali policiji, tu noć probudio ih je lavež pasa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripanje plastične kante. Ušli su i kako navode, tamo zatekli Agu B. da "opšti s kravom". Odmah su pozvali policiju i veterinare.

- Pregledom krave u prisustvu policije primetili smo neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blago oticanje u vaginalnom delu - rekao je veterinar Alen Karadžehenemović iz Tešnja.

Osumnjičenog Agu B. branila je njegova sestra rekavši kako su ih supružnici Spahić nakon tog incidenta kamenovali i svašta im govorili. Spahići to negiraju.

Pročitajte još: BiH smatraju svojom državom najviše Bošnjaci, najmanje Srbi

Kako prenosi Dnevni avaz, meštani zaseoka Roše posvedočili su o Aginom problematičnom ponašanju.

- On teško živi i napustila ga je supruga. Sa sestrom Sedifom ide i radi za dnevnicu kada ga neko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba ispitati pa, ako bude kriv, neka odgovara - rekle su komšije.

#Bosna i Hercegovina

#Krava

#Policija

#Seks

#Životinja

'