AKTUELNO

Osumnjičeni za teško ubistvo juče je saslušan, a istraga o ovom slučaju se nastavlja.

Alija Hrustić (49), stanovnik Kamičana kod Prijedora, juče ujutro iskasapio je nožem i sekirom suprugu Azru (35), s kojom nije živeo poslednjih nekoliko meseci, i Envera Halilagića (41) iz Bihaća, s kojim je Azru, kako saznaju mediji, zatekao u spavaćoj sobi.

Stravično dvostruko ubistvo dogodilo se u kući jedne 80-godišnje meštanke, o kojoj se Azra, stanujući kod nje s jednim od dvojice svojih sinova., brinula.

Foto: Tanjug

Nakon što je ubio suprugu i njenog ljubavnika, Alija je otišao kući, gde je, navodno, pokušao da se obesi, a nakon što su ga u tome sprečili majka i sin, sam se oko osam sati prijavio policiji.

Najavljena obdukcija

Njihova tela, Azrino na nosilima i Enverovo u metalnom kovčegu, juče su kolima pogrebnog preduzeća odvezena prema Banjaluci, u Zavod za sudsku medicinu, gde će, prema nalogu tužioca, biti urađena obdukcija. Osumnjičeni za teško ubistvo, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, saslušan je juče u popodnevnim satima u Okružnom banjalučkom tužilaštvu, gde je nastavljena istraga.

Azra i Alija su u braku bili 19 godina i imaju dvojicu sinova od 14 i 16 godina. Već dva meseca nisu živeli zajedno, a u toku je bila brakorazvodna parnica.

Pročitajte još: STRAVA U DVORIŠTU OSNOVNE ŠKOLE Pred očima učenika: Pas lutalica izgrizao 11-godišnjaka

U Okružnom tužilaštvu Banja Luka juče nisu iznosili detalje ove užasne tragedije.

Foto: Beta

Kako mediji nezvanično saznaju, scene u spavaćoj sobi podsećaju na najstrašnije horor filmove. Azra i njen ljubavnik, goli i iskasapljeni, ležali su u lokvi krvi na krevetu. Na telima je bilo više rana od sekire i noža.

#Bosna i Hercegovina

#Prijedor

#Sekira

#Ubistvo

'