separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ SU NASTRADALE DVE ŽENE I BEBA OD 4 MESECA: Tela iz smrskanog pežoa izvlačili vatrogasci, rodbini poginulih POZLILO na licu mesta, morali da reaguju i lekari (FOTO)


Delovi vozila su, od siline udara, rasuti su svuda po putu. Tu su i lekarske i vatrogasne ekipe, a uviđaj je i dalje u toku.


Na magistralnom putu M-17 Hadžići - Pazarić, nedaleko od Sarajeva, obustavljen je saobraćaj zbog teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali kamion mešalica i putničko vozilo.

Iz Operativnog centra MUP kantona Sarajevo potvrđeno je da je došlo do nesreće te da je policija na terenu, kao i ekipa Hitne pomoći.

Kako prenose lokalni mediji, u udesu ima poginulih osoba.

Saobraćaj je u potpunosti obustavljen zbog uviđaja i sva vozila se preusmeravaju na alternativni pravac. 

Prema nezvaničnim informacijama s lica mesta, u Pežou 307, koji je u potpunosti smrskan, poginule su dve žene i beba od četiri meseca.

Na licu mesta su delovi vozila od siline udara rasuti su svuda po putu.

Autor: avaz.ba

Takođe, na licu mesta je i Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo koji je potvrdio da je u nesreći stradalo više osoba, te da će se o tragediji znati više nakon što dežurni tužilac sarajevskog tužilaštva okonča uviđaj.

Pristigle su i dve vatrogasne ekipe koje će rezati lim smrskanog vozila da bi izvukli nastradale.

Na lice mesta su pristigli i članovi porodice nastradalih. Atmosfera je, kako pišu mediji, jako potresna, ekipe hitne pomoći članovima porodica ukazuju medicinsku pomoć.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti