AKTUELNO

On je poželeo da Srbija ostanete jaka, prosperitetna i demokratska država i pokretač razvoja celog regiona.

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas u ime Narodne skupštine i svoje lično ime predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, nosiocima najviših državnih funkcija i svim građanima Republike Srbije Sretenje - Dan državnosti Srbije.

- Upućujem Vam iskrene čestitke sa željom da, ekonomski i privredno razvijena Srbija bude garant mira, napretka i dobrosusedskih odnosa. Rukovodstvo i narod Republike Srpske raduje napredak Srbije u izgradnji savremenog, evropskog društva i jakih i stabilnih institucija. Želimo da Srbija ostanete jaka, prosperitetna i demokratska država i pokretač razvoja celog regiona - poručio je predsedni Čubrilović.

On je naveo da je uveren u mogućnosti intenziviranja, unapređenja i jačanja saradnje Republike Srpske i Srbije, u svim oblastima ekonomije, privrede i društvenog života, u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom i Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama.

- Čvrste bratske, prijateljske, kulturne i istorijske veze su temelj za izgradnju još boljih i uspešnijih odnosa radi dobrobiti svih naših građana - zaključio je Čubrilović u čestitki predsedniku Srbije.

A.V.

#Dan

#Nedeljko Čubrilović

#Praznik

#Republika Srpska

#Srbija

#Sretenje

#Tomislav Nikolić

'