separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

HOROR: Sestru tukao kaišem, napravio joj podlive po celom telu, pa policiji pretio 'zoljom'


Osnovni sud u Dervetni potvrdio je optužnicu protiv O.E. (36) zbog sumnje da je brutalno pretukao sestru, a zatim pretio da će baciti bombu i ispaliti zolju na zgradu policijske stanice u tom gradu.


U optužnici, koju je podiglo Okružno tužilaštvo u Doboju, navedeno je da se ovo brutalno porodično nasilje desilo u noći između 11. i 12. juna ove godine u Derventi.  

- Optuženi O.E. se prvo posvađao sa svojom sestrom S.I, a tokom svađe tu su bili i dvogodišnja kćerka S.I. i druga njihova maloletna sestra (17). Tom prilikom sestri je zadao više udaraca rukama po telu, nakon čega je ona pozvala policiju – piše u optužnici.  

Nakon što je pozvala policiju, on joj je zapretio da će je zaklati, a kada je došla policijska patrola nije se zaustavio, nego je krenuo da i njima preti.  

– Kada su došli policajci iz Policijske stanice Derventa K.N. i A.S, on je u rukama držao dva noža čije je oštrice okrenuo prema njima. Zatim je galamio na njih i psovao, da bi potom odbacio noževe. Tada je policajcima uputio ozbiljnu pretnju: 

-Odoh da ponesem zelenu bombu i zolju, pa ću se obračunati s vama - precizirano je u optužnici, piše Srpskainfo.  

On se ni tada nije smirio nego je nastavio da preti policajcima i rekao im je da će u toku noći na policijsku stanicu ispaliti zolju, da bi zatim otišao iz kuće.  

- Posle kraćeg vremena ponovo se vratio i nastavio da preti i psuje S.I, nakon čega ju je oborio na krevet. Nakon što je sestra pala, on joj je kaišom zadao više udaraca po telu, usled čega je ona zadobila više povreda – objašnjeno je u optužnici dobojskog tužilaštva. 

Od teških udaraca ona je zadobila povrede u vidu krvih podliva desnog zgloba, kao i krvave podlive na desnom ramenu, leva podlaktica i koren nosa, a ima i nagnječenje čela.  

Nakon toga je uhapšen.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti