AKTUELNO

Policija u Zenici je nakon prijave nestanka, započela intenzivnu potragu i uspela da pronađe mesto gde je automobil završio u vodi.

Trojica mladića utopila su se, pošto je automobil u kome su bili sleteo u reku Lašve u blizini Zenice. Još se traga za telom jednog mladića.

Tela Zeničana Huseina Delića (24) i Almena Begovića (19) pronađena su u "audiju" u reci Lašvi u Kaoniku, kod Busovače, a traga se za telom njihovog druga Amara Kozlića (21), čiji je nestanak takođe prijavljen. Strahuje se da je bio u vozilu sa dvojicom nastradalih kolega.

Tela dvojice mladića prevezena su u Kantonalnu bolnicu u Zenici, gde će se obaviti obdukcija, kako bi se utvrdio uzrok smrti. Policijske ekipe tragale su za trećim mladićem čamcima, dok je istovremeno pretraživana obala, ali on još nije pronađen.

Prema rečima Adnana Baltića, ujaka mladića za kojim se traga, Amar Kozlić je upravljao automobilom.

Mladići su nestali u subotu posle ponoći i to nakon što se Amar Kozlić čuo sa svojim ocem. Prethodno su se oglasili i na Fejsbuku, ali je to poslednji trag koji su ostavili za sobom. Navodno su do ponoći bili u diskoteci "Label" u Vitezu, a pošto su izašli iz lokala mobilni telefoni su im isključeni.

S. P.

#Automobil

#Bosna i Hercegovina

#Poginuli

#Reka

#mladić

'