separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

POŽAR U GRADIŠCI - Gori fabrika nameštaja!


Fabriku nameštaja "Forte fleks" u prigradskom naselju Kozinci u Gradišci u poslepodnevnim časovima zahvatio je požar. U požaru nema povređenih, javlja RTRS-a sa lica mesta.


Požar, koji je izbio u 16.30 časova, aktivan je i dalje, a na njegovom gašenju angažovano je ljudstvo, sva raspoloživa mehanizacija i vozila Profesionalne vatrogasne jedinice iz Gradiške, kojima posao otežava vetar.

Vlasnik ove firme Đurađ Bjelobrk rekao je da je požar izbio nakon što je u 16.00 časova završeno radno vreme, pa je većina radnika već otišla kućama.

- Još smo nekoliko radnika i ja bili u krugu firme. Primetili smo vatru, koja je izbila u pogonu i skladištu za proizvodnju tapaciranog nameštaja - rekao je Bjelobrk novinarima.

Bjelobrk je rekao da je odmah nakon što je uočio vatru, krenuo da ugasi sklopku, ali su to već radnici uradili, te se ne može sumnjati da je požar uzrokovan kvarom elektroinstalacija. Verovatno je došlo do samozapaljenja, jer se u tom prostoru nalazi dosta materijala, poput piljevine, koji je lako zapaljiv, naveo je Bjelobrk. 

On je istakao da je važno da se požar nije proširio na pogon za proizvodnju dušeka, jer se tu nalazi dosta sunđera, a blizu je i kuća u kojoj živi sa porodicom. 

- Šteta je sigurno ogromna, ali je najbitnije da niko nije stradao, i da požar nije izbio u toku noći, kada bi intervencija bila otežana - rekao je Bjelobrk.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti