AKTUELNO

Slaviša Krunić, banjalučki biznismen, koji je brutalno likvidiran 22. aprila ispred svog imanja, sahranjen je danas u Glamočanima.

Na poslednji ispraćaj Krunića je ispratilo više hiljada građana, a povorka koja je krenula prema groblju bila je duga nekoliko kilometara.

Foto: avaz.ba

Telo banjalučkog biznismena prevezeno je na kočiji, uz verski obred, a na području opšine Laktaši vladale su jake mere sigurnosti.

U opraštajnim govorima koji su pročitani podsetilo se da je Slaviša rođen u Banjaluci, u gradu koji je najviše voleo. Slaviša je imao osećaj za male ljude i sela. Imao je veliko srce.

Foto: avaz.ba

- Slavišu ćemo pamtiti kao čoveka sa puno vere u čovjeka. Svima nam je napravio stazu da idemo samo napred. Dela Slaviše Krunića nikada nećemo zaboraviti - reči su kojima su se građani opraštali od Krunića.

Foto: avaz.ba

Opelo je održalo držalo osam sveštenika. Sveštenik Miodrag rekao da se uz molitvu opraštamo od Slaviše i to u sedmici kada je Isus Hrist stradao.

Foto: avaz.ba

- Mi se imamo čemu nadati, a to je carstvo nebesko. Razumnom čoveku je dosta da podigne pogled i vidi sve ove ljude da zna od kakvog se čoveka opraštamo. Mnoge je ljude zadužio, bio je dio crkve i zato smo se danas svi sabrali - rekao je sveštenik Miodrag zahvalivši u ime porodice svima koji su došli.

Foto: avaz.ba

Inače, komemoracija ubijenom Slaviši Kruniću, predsedniku Uprave kompanija “Sector Security “, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sector ADS”, održana je ranije danas u kongresnoj sali kompanije u Banjoj Luci.

Podsećamo, osim Krunića, smrtno je stradao Žarko Pavlović, a teško ranjen Goran Ilić.

#Banjaluka

#Sahrana

'