AKTUELNO

I on je ubijen u obračunu!

Željko Kovačević iz Banjaluke ubijen je u ponedeljak u toku likvidacije Slaviše Krunića u Glamočanima na području opštine Laktaši, potvrđeno je ATV-u.

Kovačević je od ranije poznat policiji.

Kovačević je uhapšen u februaru 2011. godine u akciji "Strijelac", a policija je na porodičnom imanju pronašla 452 predmeta za koja se sumnjalo da su ukradena. Kovačević je zbog ovoga u međuvremenu osuđen prvostepenom presudom na pet godina zatvora.

On je ranije pravosnažno osuđen na 11 godina zatvora zbog razbojništva, a u KPZ Foča odležao je devet i po godina. Nakon toga zbog provala je osuđen na pet godina zatvora, ali nije upućen na izdržavanje kazne jer mu Osnovni sud u Banjaluci nije otkucao rešenje presude, zbog čega je jedan sudija disciplinski kažnjen.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske nisu mogli da potvrde indentitet napadača, jer se, kako je rečeno, još vrše provere, javlja Srna.

Motiv ubistva Slaviše Krunića, na kojeg je pucano u noći između ponedeljka i utorka nedaleko od njegove porodične kuće u mestu Jablan, za sada nije poznat.

#Napad

#Ubistvo

'