separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

BRUTALNO UBISTVO: Maloletnici starici naneli i do 20 uboda nožem šrafcigerom po glavi!


Maloletnici E.Đ. i T.Š. na monstruozan način ubili bračni par. Oboje staraca imali su dugu i strašnu smrt.


Na Patologiji Kantonalne bolnice "Dr. Irfan Ljubijankić" po naredbi nadležnog kantonalnog tužica Alide Kadić danas je obavljena višesatna obdukcija tela Salke i Fatime Đogić iz Šumatca kod Velike Kladuše.

Ovaj bračni par na monstruozan način pre dva dana u još do kraja nerazjašnjenim okolnostima usmrtili su maloletnici E.Đ. i T.Š., obojica iz Šumatca.

Prema dobro upućenom izvoru portala Klix, obdukcija je pokazala veliki broj ubodnih rana, najvećim delom po vratu i glavi obiju žrtava.

- Na ženskom telu samo na glavi ima između 15 i 20 uboda najverovatnije šrafcigerom, a tu je i veliki broj uboda u predelu vrata, pa je najverovatnije došlo do iskrvarenja. Oboje staraca imali su dugu i strašnu smrt - kazao je pomenuti izvor.

Autor: Pixabay.com

Slične su i takođe brojne ubodne rane i na telu muškarca, a prema informacijama do kojih se došlo, ubice su koristile više manjih i većih šrafcigera kojima su nanosili ubodne rane po celom tijelu.

Sudeći po povredama koje je imala po rukama nesrećna Fatima Đogić, ona se branila od ubica, dok takvih povreda nije imao njen suprug koji je bio invalid i teško se kretao.

E.Đ. i T.Š. su danas u popodnevnim satima predati nadležnom kantonalnom tužiocu, a više je nego sigurno da će za njih dvojicu biti zatražen 30-dnevni pritvor.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti