separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

BOSANAC OBORIO REKORD! Policajci se KRSTILI kada su videli koliko je promila alkohola 'naduvao', A I VI ĆETE!


Da li je uopšte moguće biti toliko pijan i biti na nogama?


U mestu Kozluk, kraj Zvornika u istočnoj Bosni, policija je iz saobraćaja "isključila" jednog pešaka, koji se zbog prevelike količine alkohola u krvi, od čak 4,46 promila, teturao magistralnim putem i predstavljao opasnost za pešake i vozila, javili su lokalni mediji.

Muškarac, koji je kasnije identifikovan kao Šemso B. (49), imao je nesreću da nakon vesele noći naiđe na policijsku patrolu koja je redovno kontrolisala saobraćaj, a onda su ugledali čoveka koji se u ranim jutarnjim satima u nedelju tetura magistralnim putem.

Autor: Pixabay.com

Podvrgli su ga alkotestu i ustanovili da je bio potpuno pijan, odnosno da je u sebi imao čak 4,46 promila alkohola, sapšteno je iz Policijske uprave.

Prema standardnim merenjima prisutnost alkohola u krvi u količini većoj od četiri promila svrstava se u kategoriju tzv. alkoholne kome i po pravilu znači da je osoba popila više od jedne litre žestokog alkoholnog pića.

Šokirani rezultatom policajci su odlučili da Šemsu B. "isključe iz saobraćaja" tako što ga odvezli na pritvor na trežnjenje, preneo je portal Dnevno.ba.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti