separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Besomučno tukao devojku u WC-u kluba, a onda se pojavio BRAT MMA BORCA: Jednim udarcem bacio siledžiju na pod i OČITAO MU LEKCIJU (VIDEO)


Novi snimak koji se brzinom svetlosti deli na društvenim mrežama.


Region je pre nekoliko dana obišao snimak iz diskoteke u Beogradu na kojem se vidi kako poznati MMA borac Denis Stojnić tuče nasilnika koji je fizički nasrnuo na devojku. Sada se pojavio novi snimak u kojem glavnu ulogu tumači Stojnićev brat Dado.

- Pogledajte kako je brat Denisa Stojnića "naružio" momka koji je prethodno brutalno istukao svoju devojku u toaletu - piše u opisu snimka koji je objavljen na Fejsbuk stranici Crna hronika BiH.

Kako se navodi, snimak je nastao 2016. godine u Tesla klubu, nakon što je jedan momak tukao svoju ljubomornu devojku u toaletu. Tada je u pomoć napadnutoj devojci pritrčao Dado Stojnić. Snimak ovog napada Stojnić je dostavio portalu Crna hronika BiH.

- Tukao je svoju devojku, neki gosti su samo izlazili iz toaleta i niko nije priskočio u pomoć osim moga brata Dade Stojnića. To je bilo 2016. godine. Dado je zaustavio nasilnika i zvao policiju, ali devojka nažalost nije htela da tereti nasilnika - rekao je Stojnić.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti