separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Karl Bilt razbesneo muslimane tvitom o Sarajevu - objavio fotografiju grada na kojoj su ŽENE U BURKAMA, KOMENTAR koji je napisao ŠOKIRAO SVE! (FOTO)


Bivši švedski premijer iznervirao mnoge njegove pratioce, koji su ga, između ostalog nazvali "Karl Brejvik", kritikovali, a neki poručili i da su iznenađeni njegovim stavovima.


Bivši švedski premijer i visoki predstavnik za BiH Karl Bilt "navukao" je na sebe bes tvitom koji je danas postavio, u kome se, kako su procenili brojni korisnici društenih mreža narugao ne samo građanima Sarajeva, već i muslimanima generalno.

Bilt je na svom tviter nalogu postavio fotografiju starog Sarajeva na kojoj su žene koje nose burke, sa propratnim komentarom: "Postoji napredak u našem svetu. To je bilo Sarajevo pre jednog veka".

To je razbesnelo mnoge njegove pratioce, koji su ga, između ostalog nazvali "Karl Brejvik", kritikovali, neki su objavili fotomontažu Bilta u nacističkoj uniformi, a neki poručili i da su iznenađeni njegovim stavovima.

Drugi su ga podsećali kako izgleda "napredak" po okriljem Zapada, pa su tvitovali razne fotografije snimljene tokom ratova devedesetih godina.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti