AKTUELNO

Snagu Republike Srpske pokazaće okupljanje građana oko datuma njenog rođenja, izjavio je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, i istakao da je 9. januara važžno svetu poslati sliku o Republici koja se voli.

- Veoma je važžno da na obeležavanje Dana Republike dođu i Banjalučani i građani iz cele Republike Srpske i svi Srbi u blizini da budemo zajedno. Dolazak građana jeste ono što će učiniti taj dan značajnim. Okupljanje će pokazati našu snagu. Dan Republike je dan svih ljudi koji ovde žžive - rekao je Dodik za Alternativnu tv.

Posebno je, kako je kazao, važžno da na proslavu Dana Republike izađu Banjalučani da bi o svom gradu poslali drugačiju sliku od one iz prethodnih dana.

- To će biti mera odnosa Banjalučana prema Banjaluci, koji vole ovaj grad i koji ga dožživljavaju svim srcem i dušom - istakao je Dodik.

Navodeći da je ponosan na narod kojem pripada i na njegove vrednosti, predsedavajući Predsedništva BiH čestitao je svim Srbima i Dan Republike i predstojeći Božžić, sa žželjom da proslave zajedno, u zdravlju, sreći i ljubavi.

#Milorad Dodik

#Republika Srpska

'