Info
ZABAVA

vesti

Sanjin Sefić na prelazu Rača izručen BiH


Osumnjičen je da je u Sarajevu automobilom ubio dve devojke.


Sanjin Sefić, koji se više od dva meseca nalazio u ekstradicionom pritvoru u Novom Sadu, a osumnjičen je da je automobilom u oktobru u Sarajevu usmrtio dve devojke i potom pobegao, danas je izručen Bosni i Hercegovini. Kako prenosi Klix.ba, Sefića su do graničnog prelaza Rača doveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Kako prenosi Klix.ba, Sefića su do graničnog prelaza Rača doveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Prethodno je Viši sud u Novom Sadu odlučio da su ispunjeni uslovi za njegovo izručenje, a tu odluku je potvrdio i novosadski Apelacioni sud.

Sefić je nakon nesreće 10. oktobra pobegao sa mesta događaja, a dva dana kasnije je uhapšen u Srbiji na osnovu međunarodne poternice raspisane po naredbi kantonalnog suda u Sarajevu.

Inače, bosanski organi vode postupak protiv još tri osobe koje se dovode u vezu sa saobraćajnom nesrećom zbog sumnje da su pomogli Sefiću posle izvršenja krivičnog dela.

Kako su preneli tamošnji mediji to su A.D. (29) iz Sarajeva, N.S. (28) iz Foče i S.S. (22) iz Sarajeva. U dvorištu porodične kuce N.S, nađen je automobil Golf 6, koji je prema podacima policije korišćen za izvršenje krivičnog dela, a čiji je vlasnik A.M. iz Sarajeva.

J. Stanković

Komentari • 0


povezane vesti