AKTUELNO

Britanki Frančeski Brejdi presela je kupovina omiljenog automobila.

Ova 25-godišnjakinja iz Kamberlija platila je polovni Mercedes-Benz A-klase dvostruko više nego što vredi.

Otišla je sa majkom po 18.000 funti (oko 20.100 evra) vredan automobil, ali je dva dana kasnije saznala da se kući vratila sa 36.000 manje.

Kada mi je majka javila ja sam kontaktirala Mercedes, ali je kancelarija za finansije već završila smenu pred vikend. Kada sam proverila njen račun videla sam da joj je naplaćeno dvostruko više. Poludela sam. Prvo sam se prestravila, a onda kad sam saznala da Mercedes ne može ništa da uradi do ponedeljka, izgubila sam se - rekla je Brejdi.

Na njenu sreću, u pitanju je bila kompjuterska greška u bankarskom terminalu koji je taj dan pogodio 5 odsto klijenata njene banke.

Mercedes joj je odmah u ponedeljak poslao mail u kojem je uverena da ne btine i da će joj novac biti vraćen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Rekli su mi da si više nego spremni da mi vrate više zbog problema koji je nastao. Jednostavno nismo imale sreće tog dana - dodala je 25-godišnja Britanka.

#Mercedes

'