AKTUELNO

Nova istraživanja su pokazala da se 5 odsto razvoda u 2018. godini desiio zbog uticaja video igre Fortnajt na muškarce...

Koliko je Fortnajt osvojio svet pokazuje i činjenica da se pet odsto brakova iz ove godine završilo zbog ove Battle Royale igrice. Žene su bile te koje su tražile razvod, sa objašnjenjem da njihovi muževi sve više vremena provode za računarom i da zapostavljaju osnovne porodične potrebe, pa i redovan posao.

Fortnajt je više od pola godine najpopularnija igra na svetu i više od 350 miliona igrača igra ovu igru, to samo pokazuje i dokazuje koliko je ova igra osvojila svet. Problem jeste u tome što su 80% igrača muškarci, koji svoje slobodno vreme troše na igranje ove igre. Iako ima devojaka koje je takođe igraju, muškarci su ti koji su najviše u ovom virtuelnom svetu, a pripadnicama lepšeg pola to i te kako smeta.

Po rečima mnogih žena, situacija će se verovatno smanjiti, jer popularnost Fortnajta neće biti večita, ali one se plaše da će se Fortnajtovim primerom kreirati i duge igre koje će muškarce još više odvući od njihovih normalnih života.

Kreatori iz Fortnajta nisu dali nikakvu rekaciju na ovo, ali se oni i te kako trude da učine da ova igra ostane još dugo vremena na vrhu, a kako trenutni rezultati pokazuju, ne postoji igra koja može da obori ovu Battle Royal igru sa trona.

#Brak

#igrica

'