AKTUELNO

Kada dođete u nedoumicu koji mobilni telefon da izaberete, a na najbolji način iskombinujete cenu i kvalitet proizvoda, obično prevladaju simpatije prema određenom brendu ili nečemu što u današnje vreme igra najbitniju ulogu kada je reč o funkcijama pametnog telefona – kvalitetu kamere.

Foto: Promo

Telefon koji je nedavno predstavila kompanija Samsung bi za sve zaljubljenike u „selfi“ fotografije, ali i one koji vole da fotografišu svet oko sebe, mogao da bude idealan izbor za kupovinu. Naime, novi Galaxy A7 ima odličnu kameru.

Foto: Promo

Kamera sa objektivom od 24 megapiksela je takva da automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Snimljene fotografije su zbog toga savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima slabe osvetljenosti.

Foto: Promo

Trostruka kamera sastoji se još i od senzora od 8 megapiksela sa uglom od 120 stepeni i ultraširokim objektivom koji pravi fotografije neograničeno širokih kadrova, kao i senzora od 5 megapiksela zaduženog za određivanje dubine i aktiviranje efekta zamućene fotografije, koji svi tako volimo.

Foto: Promo

Prednjom kamerom od 24 megapiksela i podesivim LED blicem se, uz funkciju Selfie Focus, mogu snimiti selfiji sa efektom zamućenja, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za ulepšavanje.

Foto: Promo

Sa opcijom Inteligentne funkcije za optimizaciju, Galaxy A7 kamera kategorizuje predmet i prilagođava boju, kontrast i osvetljenost kako bi odmah optimizovala kvalitet slike. Uređaj podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka, a dostupni su i servisi Bixby i Samsung Health.

Foto: Promo

Dizajn je, takođe, veliki plus ovog telefona. Uz moderne boje dolazi Super AMOLED infiniti displej od 6,0 inča. Vrhunski dizajn stakla, bočni senzor za otisak prstiju jednostavniji za korišćenje i glatke, neprekinute zakrivljene linije, čine Galaxy A7 elegantnim i praktičnim, ali i udobnim za držanje u ruci.

Foto: Promo

A serija Samsung mobilnih telefona veoma je popularna zbog svoje pristupačnosti i funkcija koje dolaze sa premium modelima uređaja. Ono što je sigurno je da se kamera ovog telefona i te kako može svrstati u premium klasu.

Galaxy A7 dostupan je u plavoj, crnoj i zlatnoj boji po ceni od 41.990 dinara.

#Samsung

#telefon

'